Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Χορηγοί

 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Η Omonia Trans ιδρύθηκε το 1979 και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στο χώρο της διεθνούς μεταφοράς και διακίνησης εμπορευμάτων. Η Omonia Trans έχει ευρύτατο δίκτυο ανταποκριτών στην Ευρώπη, διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους που ξεπερνούν τα 5.000 τετραγωνικά μέτρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ τα οχήματά της διανύουν περισσότερα από 1.950.000 χιλιόμετρα ετησίως. Η Omonia Trans δραστηριοποιείται πλέον με επιτυχία και στο χώρο της εξειδικευμένης μεταφοράς ενδυμάτων, προσφέροντας κλειστού τύπου αυτοκίνητα (box trailers), πλήρη εξοπλισμό για μεταφορά όλων των τύπων κρεμαστών (μπάρες, μοκέτες κλπ) και ασφαλή μεταφορά με δυνατότητα χρήσης 'track & trace system'. Περισσότερες πληροφορίες στο 210 2882600 και www.omoniatrans.gr.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

 • OFFICIAL PUBLICATIONS

Το Marketing Week κατατάσσεται στα κορυφαία και πλέον έγκυρα κλαδικά επιχειρηματικά και συνδρομητικά περιοδικά της χώρας. Πρόκειται για το καθιερωμένο δεκαπενθήμερο επαγγελματικό περιοδικό, το οποίο αποτελεί πηγή ενημέρωσης για τους κλάδους του marketing, της διαφήμισης, των μέσων μαζικής επικοινωνίας, των εταιρειών δημοσίων σχέσεων, της έντυπης και οπτικοακουστικής παραγωγής, της οργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων, της digital επικοινωνίας & marketing, καλύπτοντας θέματα της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας. Είναι το μακροβιότερο έντυπο στον τομέα του, με περισσότερα από 30 χρόνια παράδοσης, ενώ η συνδρομητική του βάση ξεπερνά τους 5.000 χιλιάδες αναγνώστες.

Κάθε χρόνο το Marketing Week διοργανώνει περισσότερα από 15 εξειδικευμένα θεματικά συνέδρια για τον ευρύτερο κλάδο της Επικοινωνίας, της Διαφήμισης, του Marketing, των Media και τoυ Digital Communication & Marketing, με τη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών και Ελλήνων εισηγητών. Μερικά από αυτά είναι τα καθιερωμένα Corporate Communications Conference, AllThings Facebook, E-commerce Conference, Social Media Conference, Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη κ.α. Την ίδια στιγμή, διοργανώνει και Βusiness Awards, όπως είναι τα εξαιρετικά επιτυχημένα και καθιερωμένα πλέον Social Media Awards, Digital Media Awards (DIME), Responsible Business Awards, e-volution Awards, Sales Excellence Awards, Event Awards κ.α.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με τον:

Βασίλης Κουτσαβλής, τηλ.: 210 661 77 77 (εσωτ.129), fax: 210 661 77 78, e-mail: vkoutsavlis@boussias.com

 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
 • OFFICIAL PUBLICATIONS