Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Βασίλης Μασσέλος

Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής-Ετοίμου Ενδύματος (ΣΕΠΕΕ)-Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΝΟΤΑ Α.Ε.

Βασίλης Μασσέλος
Βασίλης Μασσέλος

Γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα και μαθήτευσε στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη,με την παλαιά γενιά. Εισήχθη στην ΑΣΟΕΕ και αποφοίτησε από το ΟΠΑ με πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ολοκλήρωσε το 18μηνο EU-Executive Training Program in Japan (www.etp.org) και μετά θήτευσε στο ΠΝ ως ναυτοδίοπος. Από το 1985, οπότε άρχισε της σπουδές του, εργάζεται στην οικογενειακή βιοτεχνία (www.nota.gr) τη διοικητική ευθύνη της οποίας έχει από το 2003.

Έχει εργασθεί ως ασκούμενος στην Ουγγαρία, στην Ιαπωνία και στον Καναδά και ομιλεί, πέραν της Ελληνικής, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιαπωνικά. Ψελλίζει την Ιταλική και λιγότερο τη Γερμανική. Διετέλεσε Πρόεδρος (2005 - 10) της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ένδυσης, μέλος του ΔΣ της ΕΤΑΚΕΙ ΑΕ & της Euratex και ΓΓ του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής της ΕΕΔΕ.

Είναι Πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ (www.greekfashion.gr) & του Ινστιτούτου Σωματομετρίας και μέλος των ΔΣ ΣΚΕΕ και της Αναπτυξιακής/Τουριστικής Εταιρείας του Δήμου Αθηναίων .

Διδάσκει e-logistics στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πειραιά. Αρθρογραφεί για θέματα γαστρονομίας στα περιοδικά της «Καθημερινής» (Οινοχόος, Κ, GK, Γλυκιές Ιστορίες, Γαστρονόμος).

Είναι μέλος των Chaine des Rôtisseurs, της Confrérie des Chevaliers du Tastevin και του World's 50 Best Restaurants Academy που επιλέγει κάθε χρόνο τα καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως. Λατρεύει τη συμφωνική μουσική και την όπερα ενώ έχει πάθος για το κρασί & τη γαστρονομία.

Ομιλητές

Mujde Abdis Guclu Η Mujde Abdis Guclu είναι επικεφαλής του WGSN, του σημαντικότερου fashion intelligence agency διεθνώς, για τις αγορές Ελλάδας, Τουρκίας και Μέσης Ανατολής.
Lan Vu Είναι CEO και ιδρυτής του online trend forecasting agency Beautystreams, το οποίο δίνει πολύτιμα insights σχετικά με color, packaging και branding trends στις μεγαλύτερες εταιρείες ομορφιάς ανά τον κόσμο.
Yuli Ziv Είναι ιδρυτής και CEO του Style Coalition, ενός δικτύου με περισσότερες από 50 top fashion και beauty bloggers, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο της Hearst Digital Media.
Sean Pillot de Chenecey Είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους trends analysts της διεθνούς αγοράς, με εμπειρία 15 ετών σε brand research και trends forecasting και το μοναδικό ταλέντο να εντοπίζει με ακρίβεια αυτό που θα απασχολήσει τις αγορές μέσα στα επόμενα χρόνια.
Michael Nolte Ως έμπειρος color, print και graphics trend forecaster, o Michael Nolte έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Η&Μ, Pierre Cardin και Joop, βοηθώντας τις να δημιουργήσουν τις κύριες τάσεις στις κολεξιόν τους και να λανσάρουν ρούχα με ανταπόκριση στο κοινό.
Isabel Cavill Με ειδίκευση στους τομείς της ένδυσης και των πολυκαταστημάτων (department stores), η Isabel Cavill ηγείται της έρευνας για fashion και luxury retail trends στην Planet Retail, την ηγέτιδα εταιρεία έρευνας αγοράς στον κλάδο του retail, διεθνώς.
Θεόδωρος Γιαρμενίτης Τον Φεβρουάριο του 2005 εξελέγη Πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ και παραμένει Πρόεδρος έως τον Μάρτιο του 2013 για τέταρτη συνεχή θητεία.
Νίκος Καυκαλάς Είναι ιδιοκτήτης και CEO της εταιρίας Kafkalas Fashion Group, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το brand αντρικών ρούχων DORS, Μέλος Δ.Σ. του ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων), και εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο στην European Fashion Retailers Association.
Βασίλης Μασσέλος Διετέλεσε Πρόεδρος (2005-10) της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ένδυσης, μέλος του ΔΣ της ΕΤΑΚΕΙ ΑΕ & της Euratex και ΓΓ του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής της ΕΕΔΕ. Είναι Πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ & του Ινστιτούτου Σωματομετρίας και μέλος των ΔΣ ΣΚΕΕ και της Αναπτυξιακής/Τουριστικής Εταιρείας του Δήμου Αθηναίων.
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • OFFICIAL PUBLICATIONS