Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Mujde Abdis Guclu

Country Manager Turkey, Middle East, Greece, WSGN

Mujde Abdis Guclu
Mujde Abdis Guclu

Η Mujde Abdis Guclu είναι επικεφαλής του WGSN, του σημαντικότερου fashion intelligence agency διεθνώς, για τις αγορές Ελλάδας, Τουρκίας και Μέσης Ανατολής. Χάρη στη στενή της συνεργασία με εξαιρετικά σημαντικούς επαγγελματίες από το χώρο της μόδας (σχεδιαστές, retailers, εκδότες κ.α.) η Mujde έχει καταξιωθεί ως μια από τις πλέον έγκυρες trend forecasting analysts, ενώ η εμπειρία της συνέβαλε σημαντικά στην εμπορική ανάπτυξη του WGSN στις αναπτυσσόμενες αγορές της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής.

Έχει διαπρέψει ως σχεδιάστρια μόδας και fashion editor στην Κωνσταντινούπολη και τη Νέα Υόρκη, πριν ενταχθεί στη διεθνή ομάδα του WGSN το 2002, και γι’ αυτό γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το πώς λειτουργεί η βιομηχανία μόδας, από το πρώτο στάδιο της παραγωγής ως τη διάθεση στο κατάστημα, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να προβλέψει με μεγάλη ακρίβεια τις τάσεις της μόδας που θα επικρατήσουν στο βραχυπρόθεσμο μέλλον.

Το WGSN έχει χαρακτηριστεί ως η «Βίβλος της μόδας για τον 21ο αιώνα», με αποτέλεσμα οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της διεθνούς αγοράς μόδας να βασίζονται στις αναλύσεις του, προκειμένου να γνωρίζουν τι θα φορεθεί στο μέλλον, αλλά και να λαμβάνουν την πλέον έγκυρη πληροφόρηση σχετικά με τις καταναλωτικές τάσεις και τα επιχειρηματικά νέα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ομιλητές

Mujde Abdis Guclu Η Mujde Abdis Guclu είναι επικεφαλής του WGSN, του σημαντικότερου fashion intelligence agency διεθνώς, για τις αγορές Ελλάδας, Τουρκίας και Μέσης Ανατολής.
Lan Vu Είναι CEO και ιδρυτής του online trend forecasting agency Beautystreams, το οποίο δίνει πολύτιμα insights σχετικά με color, packaging και branding trends στις μεγαλύτερες εταιρείες ομορφιάς ανά τον κόσμο.
Yuli Ziv Είναι ιδρυτής και CEO του Style Coalition, ενός δικτύου με περισσότερες από 50 top fashion και beauty bloggers, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο της Hearst Digital Media.
Sean Pillot de Chenecey Είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους trends analysts της διεθνούς αγοράς, με εμπειρία 15 ετών σε brand research και trends forecasting και το μοναδικό ταλέντο να εντοπίζει με ακρίβεια αυτό που θα απασχολήσει τις αγορές μέσα στα επόμενα χρόνια.
Michael Nolte Ως έμπειρος color, print και graphics trend forecaster, o Michael Nolte έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Η&Μ, Pierre Cardin και Joop, βοηθώντας τις να δημιουργήσουν τις κύριες τάσεις στις κολεξιόν τους και να λανσάρουν ρούχα με ανταπόκριση στο κοινό.
Isabel Cavill Με ειδίκευση στους τομείς της ένδυσης και των πολυκαταστημάτων (department stores), η Isabel Cavill ηγείται της έρευνας για fashion και luxury retail trends στην Planet Retail, την ηγέτιδα εταιρεία έρευνας αγοράς στον κλάδο του retail, διεθνώς.
Θεόδωρος Γιαρμενίτης Τον Φεβρουάριο του 2005 εξελέγη Πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ και παραμένει Πρόεδρος έως τον Μάρτιο του 2013 για τέταρτη συνεχή θητεία.
Νίκος Καυκαλάς Είναι ιδιοκτήτης και CEO της εταιρίας Kafkalas Fashion Group, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το brand αντρικών ρούχων DORS, Μέλος Δ.Σ. του ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων), και εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο στην European Fashion Retailers Association.
Βασίλης Μασσέλος Διετέλεσε Πρόεδρος (2005-10) της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ένδυσης, μέλος του ΔΣ της ΕΤΑΚΕΙ ΑΕ & της Euratex και ΓΓ του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής της ΕΕΔΕ. Είναι Πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ & του Ινστιτούτου Σωματομετρίας και μέλος των ΔΣ ΣΚΕΕ και της Αναπτυξιακής/Τουριστικής Εταιρείας του Δήμου Αθηναίων.
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • OFFICIAL PUBLICATIONS