Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

Next season 2015

Στις αγορές μόδας και ομορφιάς, έχει σημασία να βλέπουμε μπροστά από την εποχή μας, να διακρίνουμε τις τάσεις και να είμαστε καινοτόμοι. Σε μια δύσκολη εποχή, όπου οι καταναλωτές αναθεωρούν τη στάση τους και αλλάζουν την αγοραστική τους συμπεριφορά, η Boussias Communications διοργανώνει το Fashion & Beauty Business Conference, το οποίο είναι αφιερωμένο στις τάσεις (χρώματα, σχέδια, στυλ) που διαμορφώνουν το θα είναι «της μόδας» στις επόμενες σεζόν και στις νέες ιδέες για την προσέγγιση του καταναλωτή σήμερα.

Yuli Ziv: Blogging your way to success

Σε συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο του Internet Week New York 2011, η social media expert μιλά για τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης fashion blog καμπάνιας.

 

Isabel Cavill: The rising power of e-commerce

Η Isabel Cavill μιλά στο τηλεοπτικό κανάλι Bloomberg σχετικά με τη δυναμική του e-commerce και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που δημιουργεί για τους retailers.

Most talked about Fashion & Beauty Brands - in Social Media - in Greece

Most talked about Fashion & Beauty Brands - in Social Media - in Greece

Τα brands που δεν είναι social, είναι out of fashion σήμερα. Αν είστε στο Top 20 των «όμορφων» brands που εμφανίζονται συχνότερα στα social media, συγχαρητήρια, έχετε κατακτήσει το Facebook και το Twitter, και είστε έτοιμοι να περάσετε στα "in fashion" Pinterest και Instagram. Αν όχι, έχετε έναν παραπάνω λόγο για να παρακολουθήσετε το Fashion & Beauty Business Conference.

Δείτε το infographic

Ανάλυση θεματολογίας

Η θεματολογία του συνεδρίου είναι επικεντρωμένη στο trend forecasting για τις αγορές μόδας και ομορφιάς, στα νέα μέσα επικοινωνίας με το κοινό (και ιδιαίτερα στα social media) και στις στρατηγικές retail που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα πρότυπα κατανάλωσης, με έμφαση στα πολυκαταστήματα και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλητές

Mujde Abdis Guclu Η Mujde Abdis Guclu είναι επικεφαλής του WGSN, του σημαντικότερου fashion intelligence agency διεθνώς, για τις αγορές Ελλάδας, Τουρκίας και Μέσης Ανατολής.
Lan Vu Είναι CEO και ιδρυτής του online trend forecasting agency Beautystreams, το οποίο δίνει πολύτιμα insights σχετικά με color, packaging και branding trends στις μεγαλύτερες εταιρείες ομορφιάς ανά τον κόσμο.
Yuli Ziv Είναι ιδρυτής και CEO του Style Coalition, ενός δικτύου με περισσότερες από 50 top fashion και beauty bloggers, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο της Hearst Digital Media.
Sean Pillot de Chenecey Είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους trends analysts της διεθνούς αγοράς, με εμπειρία 15 ετών σε brand research και trends forecasting και το μοναδικό ταλέντο να εντοπίζει με ακρίβεια αυτό που θα απασχολήσει τις αγορές μέσα στα επόμενα χρόνια.
Michael Nolte Ως έμπειρος color, print και graphics trend forecaster, o Michael Nolte έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Η&Μ, Pierre Cardin και Joop, βοηθώντας τις να δημιουργήσουν τις κύριες τάσεις στις κολεξιόν τους και να λανσάρουν ρούχα με ανταπόκριση στο κοινό.
Isabel Cavill Με ειδίκευση στους τομείς της ένδυσης και των πολυκαταστημάτων (department stores), η Isabel Cavill ηγείται της έρευνας για fashion και luxury retail trends στην Planet Retail, την ηγέτιδα εταιρεία έρευνας αγοράς στον κλάδο του retail, διεθνώς.
Θεόδωρος Γιαρμενίτης Τον Φεβρουάριο του 2005 εξελέγη Πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ και παραμένει Πρόεδρος έως τον Μάρτιο του 2013 για τέταρτη συνεχή θητεία.
Νίκος Καυκαλάς Είναι ιδιοκτήτης και CEO της εταιρίας Kafkalas Fashion Group, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το brand αντρικών ρούχων DORS, Μέλος Δ.Σ. του ΣΚΕΕ (Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων), και εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο στην European Fashion Retailers Association.
Βασίλης Μασσέλος Διετέλεσε Πρόεδρος (2005-10) της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ένδυσης, μέλος του ΔΣ της ΕΤΑΚΕΙ ΑΕ & της Euratex και ΓΓ του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής της ΕΕΔΕ. Είναι Πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ & του Ινστιτούτου Σωματομετρίας και μέλος των ΔΣ ΣΚΕΕ και της Αναπτυξιακής/Τουριστικής Εταιρείας του Δήμου Αθηναίων.
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  • OFFICIAL PUBLICATIONS